Atenea Terrassa

Quiosc a Terrassa

La premsa diària i les revistes setmanals t’estan esperant puntualment al nostre Quiosc a Terrassa

Quiosc a TerrassaJustament al costat de la nostra papereria i llibreria es troba la zona de quiosc, on podràs adquirir la premsa diària i les revistes que puntualment arriben cada setmana. Si ets dels que segueixen tenint el costum d’anar al quiosc, demanar el seu periòdic favorit i anar a casa per llegir tranquil·lament la premsa, som el teu establiment de referència. A més, a la nostra prestatgeria trobaràs una àmplia selecció de revistes setmanals i mensuals (del cor, moda, estil, cotxes, fotografia, receptes…), així com els col·leccionables de les diferents editorials.

Premsa, revistes, col·leccionables i llaminadures

A més, som el paradís per als més petits de la casa, ja que aquí poden trobar els seus àlbums i cromos preferits i així poder intercanviar-los amb els seus amics en el pati. Per als més llaminers està l’opció de les llaminadures i xiclets, en totes les formes, textures i sabors.

No esperis més i vine al nostre quiosc ara mateix. A més, si vols que et guardem un exemplar o una revista, indica’ns-ho i ho farem sense problema. Treballem, a més, amb els subscriptors de la zona (a la premsa escrita)

EL NOSTRE HORARI

De 7:00 a 20:30 hores
Diumenges i festius de 8:00 a 14:00 hores

Librería Atenea Terrassa

Zona centre

  Calle Gavatxons, 20,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  937 885 319

Best seller

BEST SELLER

Infantil

Infantil