Atenea Terrassa

Papereria a Terrassa

Papereria a Terrassa

Vine a conèixer la nostra papereria i compra tot el que necessites per anar ben equipat a classe o a l’escola

La nostra papereria a Terrassa no és una papereria clàssica, sinó que el nostre estil i, sobretot, l’àmplia varietat d’articles que componen el nostre catàleg, ens converteix en un establiment amb un caràcter especial.

Has de venir a veure les nostres carteres, motxilles i estoigs a joc

Igual que ocorre amb la nostra secció de llibreria, la nostra papereria ha sabut adaptar-se als nous temps i modes d’una forma enginyosa i pràcticament instantània. Això vol dir que avui dia treballem els productes més clàssics de papereria, com les plomes (amb possibilitat de personalitzar-les) els globus terraqüis i estoigs amb pintures per regalar a un nen que pren la seva primera comunió o carteres de pell per portar els documents al treball. Per una altra banda, també hem incorporat motxilles, estoigs, quaderns i una àmplia varietat de productes pertanyents a les llicències més conegudes del moment, com el FC Barcelona, Anekke o Gorjuss, entre altres.

Estem especialitzats en tota mena de material escolar (de fet pots portar-nos la llista que t’han donat a l’escola i et donarem tots els articles) i en material d’oficina (per a despatxos), però això no impedeix que també hàgim completat la nostra oferta amb una altra sèrie d’articles per a regalar. Si necessites la nostra ajuda per poder triar l’article més idoni, no dubtis en parlar amb nosaltres.

POSTALS I FELICITACIONS

Si vols felicitar a algú pel seu aniversari o acomiadament de solter, vine i tria qualsevol de les nostres postals. A més, si ens ho demanes, podem fer-te una felicitació personalitzada.

AGENDES I CALENDARIS

El millor per no oblidar-se de res és anar proveït sempre d’una agenda, on poder apuntar les dades dels exàmens, cites amb els clients o revisions mèdiques. Et sorprendran els nostres dissenys exclusius.

CINTES PERSONALITZADES

Fem cintes personalitzades amb el teu nom i cognom o un número. Es tracta d’un article molt demandat per marcar la roba a les guarderies o residències de persones grans. Aquestes cintes s’adhereixen amb la planxa o van cosides.

EL NOSTRE HORARI

De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16:45 a 20:30 hores
Dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 17:30 a 20:30 hores

Librería Atenea Terrassa

Zona centre

  Calle Gavatxons, 20,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  937 885 319

Best seller

BEST SELLER

Infantil

Infantil