Atenea Terrassa

Llibreria i papereria a Terrassa

Llibreria i papereria a Terrassa

La nostra llibreria està situada en el municipi de Terrassa. També disposem d’articles de papereria

Estàs intentant localitzar a una llibreria i papereria a Terrassa? T’agrada confiar en el comerç del barri, de proximitat? Si és així, et convidem a venir a conèixer-nos i a descobrir l’ampli catàleg de productes que hem preparat per a tu.

Som un comerç de referència en la zona, al teu costat des de 1924

La nostra llibreria i papereria és tot un referent en el municipi de Terrassa, ja que portem des de 1924 dedicant-nos en cos i ànima a l’apassionant món de les lletres. El nostre comerç forma part ja de la història de la ciutat, dels carrers i de les famílies de la zona. Fins a la nostra botiga acudeixen tota mena de persones, tant aquelles que necessiten adquirir llibres de lectura per als seus fills, com les que volen comprar la nova novel·la del seu escriptor favorit o simplement necessiten renovar els articles per al seu despatx. A tots ells els atenem sempre amb un somriure i de forma personalitzada i amable.

Som conscients que en aquests anys tot ha canviat i nosaltres hem sabut adaptar-nos perfectament a aquesta evolució. Com molt bé saps, s’ha modificat el suport de la lectura, els gustos i l’estil de vida d’una societat que es creu moderna, però que en el fons es resisteix a abandonar el petit plaer d’obrir un llibre nou, l’olor, la textura i la sensació de tenir entre les seves mans tot un misteri per descobrir. Si ets dels que encara aposta pel format paper i t’encanta l’olor d’un llibre nou passant les fulles o vols que el teu fill experimenti el mateix amb els contes clàssics, però renovats, vine a conèixer-nos i t’ajudarem a triar el millor títol.

A la nostra llibreria i papereria a Terrassa ajuntem la perfecció la tradició amb la modernitat. Som un comerç clàssic, que t’ofereix una atenció personalitzada i íntima però que també compta amb les marques i llicències que més de moda estigui en aquest temps. Per a petits o per a grans, a Atenea tenim el regal perfecte. Vine a conèixer-nos avui mateix i descobreix tot el que podem oferir-te.

SERVEIS D’ATENEA:

LLIBRERIA

Els llibres més venuts, les últimes novetats, amplia selecció de novel·la juvenil, guies de viatge… Descobreix la nostra àmplia llibreria.

PAPERERIA

Material escolar Per anar bé equipat a l’escola, material d’oficina, articles de regal, plomes i carteres de pell són tan sols algun dels nostres productes.

QUIOSC

Premsa diària, revistes setmanal i mensuals, llaminadures i petites joguines. A què esperes per venir a conèixer el nostre quiosc? T’esperem.

Librería Atenea Terrassa

Zona centre

  Calle Gavatxons, 20,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  937 885 319

Best seller

BEST SELLER

Infantil

Infantil