Atenea Terrassa

Llibreria a Terrassa

Llibreria a Terrassa

Si ets un amant de la lectura i vols conèixer les últimes novetats editorials, vine a conèixer la nostra llibreria a Terrassa

Ets un amant de les novel·les romàntiques? T’has enganxat a alguna de les sagues més populars? T’encanta llegir i simplement et diverteix el plaer de la lectura? Si algun d’aquests casos és el teu, llavors estem a disposició de dir-te que has de venir a conèixer la nostra llibreria a Terrassa. Novel·la, ficció, poesia, contes, guies de viatge… Tenim justament el llibre que estàs buscant.

A les nostres estanteries tenim una àmplia selecció de novel·les i llibres d’autors tant nacionals com internacionals. A més, si t’agradarà llegir en altres idiomas t’agradarà saber que a la nostra llibreria a Terrassa també posem a la teva disposició llibres en castellà, català, anglès i altres llengües. De totes maneres, si vens a veure’ns i no tenim en el moment de la teva visita el títol que estaves buscant, t’ho intentem aconseguir en tan sols uns dies.

Enganxa’t al plaer de llegir un bon llibre

No hi ha res que substitueixi al plaer de llegir un bon llibre, un que t’enganxi des de la primera fulla i en el qual estiguis pensant durant tot el dia, desitjant arribar a casa per continuar des d’on l’havies deixat. Aquest és precisament el plaer que els bons lectors estaran entenent a la perfecció. Som conscient que els nous dispositius digitals o fins i tot els àudios llibres estan facilitant molt l’accés a les novel·les a totes les persones (sobretot als més joves) però continuen sent un gran percentatge de gent que segueix apostant pels llibres en paper. Ens diuen nostàlgics, antics o sibarites, però només nosaltres sabem del que estem parlant.

HEM SELECCIONAT LA MILLOR LECTURA PER A TU:

Best seller
Novel·la
Selecció juvenil i infantil
Guies de viatge, turisme i mapes
Cuina i gastronomia

I molt més per descobrir!!

Hem volgut, des del primer moment, que la nostra llibreria a Terrassa sigui un espai de trobada de persones de totes les edats i, per aquesta raó, hem seleccionat títols catalogats per a diferents edats. Si no saps bé quin triar, pregunta’ns i t’assessorarem personalment.

EL NOSTRE HORARI

De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16:45 a 20:30 hores
Dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 17:30 a 20:30 hores

Librería Atenea Terrassa

Zona centre

  Calle Gavatxons, 20,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  937 885 319

Best seller

BEST SELLER

Infantil

Infantil